Projects

De eerste donaties van Noble Tree Coffee zijn door ons ontvangen en zullen worden besteed aan ons eerste project, welke wij momenteel aan het inventariseren zijn. Helaas heeft ook hier de wereldwijde pandemie roet in het eten gegooid en zullen we na het heropenen van de wereld, die nu wezenlijk is verandert opnieuw moeten kijken op de ingezette trajecten kunnen worden doorgezet. 

Er zijn een aantal locaties waar wij hebben geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn. Belangrijkste van dit alles is dat wij lokaal een vertrouwenspersoon hebben, die zicht belangeloos zal inzetten in het project, zodat er een zo’n groot mogelijk deel van de donaties overblijft voor het uiteindelijke doel. Door het wereldwijde netwerk van Noble Tree Coffee, zijn er gelukkig diverse locaties mogelijk. 

Concreet waren wij voor het uitbreken van de pandemie aan het kijken naar projecten in Brazilië, Indonesië en Myanmar. Helaas is dit door de pandemie volledig op de schop gekomen en zullen we de gemaakte stappen opnieuw moeten beoordelen, zodra de wereld weer open gaat. Tot die tijd maakt de Foundation geen onnodige kosten en zal het budget van de Foundation alleen maar groter worden, aangezien Noble Tree Coffee haar commitment zal nakomen.  

0